Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

TV!!!!!!!!!


Καθόμουν σπίτι μου και έκανα ζάπινγκ στην τηλεόραση μου. Λογικό ήταν να περάσω και από τη ΝΕΤ. Και πετυχαίνω διαφήμιση των Πειρατών της Καραϊβικής Τζακ Σπάροου ξέρετε και τα λοιπά. Και έκατσα και σκέφτηκα αυτή δεν είχε ξαναπαίξει πριν δύο μήνες στο ίδιο κανάλι;

Γενικώς από ότι έχω παρατηρήσει δεν υπάρχει και μεγάλη γκάμα με ταινείες από το εξωτερικό. Ο ALPHA βάζει συνέχεια των Άρχοντα των Δαχτυλιδιών το MEGA τη Συμμορία των 11-12 και πάει λέγοντας έχουν γυριστεί και πόσες ταινείες με αυτό το θεμα. Επίσης ο ANT1 έχει εδώ και κάποια χρόνια κλήση προς τον BATMAN και τους X-MEN και το STAR James Bond και δεν συμαζεύεται. Καλά το ALTER δεν το αναφέρω καν γιατί βάζει κάτι ταινείες που είναι χειρότερες και από την 60η επανάληψη της επανάληψης του κορίτσια ο Μάρκουλης.

Και λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό. Καλά δεν πέρασα το απόγευμα όταν είδα ΘΟΥ-ΒΟΥ στην ΝΕT; Δεν γέλασα; Μέχρι και στο σημείο να χάσω το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟ με τη Ντιναμό με ανάγκασε ο Βέγγος.

Δεν προσπαθώ να συγκρίνω σε κανένα σημείο τον Ελληνικό με τον Ξένο κινηματογράφο. Και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει τουλάχιστον με μία ταινεία που γυρίστικε το 1967 και με μία που γυρίστηκε τον 20ο αιώνα.

Επίσης θα ξεκινήσει στον ALPHA ένα ριάλιτι με τις μαμάδες λέει να πάρουν τους γιους τους να τους βρούνε γκόμενα. Δηλαδή ποιος θα πάει εκεί να ξεφτιλιστεί; Ξέρω την απάντηση πολλοί. Και αυτοί οι πολλοί θα χαρακτηριστούν όχι απλά έμεσα αλλά μπροστά στη μούρη τους σαν παλιοακαμάτηδες τεντιμπόιδες που πάνε σε ένα “παιχνίδι” για να τους βρει η μάνα τους γκόμενα. Α επίσης ο ALPHA επαναφέρει και το greek idol... Για να μην ξεχνιόμαστε...καταλαβαίνετε...

1 σχόλια:

Dimitris είπε...

Αν γίνει αυτό το reality με τις μανάδες και τις γκόμενες, τότε απλά ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ που λένε και οι Λούτσα Project...

Δημοσίευση σχολίου